Talpnyomás mérés - Egyedi talpbetét készítés

TALPBETÉT KÉSZÍTÉSE SZÁMÍTÓGÉPES TALPNYOMÁSMÉRÉSSEL

NYITVA TARTÁS
HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 8.00 - 16.00
PÉNTEK: 8.00 - 15.00

A számítógépes kapcsolattal láthatóvá válnak a talp esetleges deformitásai, illetve megállapíthatjuk a súlyponti eltéréseket, melyből következtethetünk a vázrendszer esetleges elváltozásaira is.
A nyomáspontokat színskála segítségével és mért nyomásadatok segítségével elemezzük, majd ezek alapján készítjük el a talpbetétet.

fsa1

A számítógépes talpvizsgálatról

A mozgásszervi betegségek között a láb ortopédiai megbetegedése a leggyakrabban jelentkező probléma. Ennek felderítésére és kezelésére egy új diagnosztikai eljárást vezettünk be, mely Európában már alkalmazott és sikeres módszer.

A láb vizsgálat során egy nyomáselemzési térkép segítségével részletes és pontos képet készítünk a lábról, statikus méréssel. Statikus mérésnél a nyomásérzékelő lapra először mezítláb, majd az időközben elkészült betéttel rá kell lépni.

A számítógépes elemzéskor megállapítjuk a túlterhelt, vagy egyenetlen talpi nyomásponti értékeket és ennek tükrében készül el a talpbetét (kiemelten fontos diabeteses betegeinknél és sportolóknál).

fsavizs
pod
fsa

fsa3

fsa4

A vizsgálatnak megfelelően elkészített betétet behelyezzük a cipőbe, és az ismételt vizsgálattal ellenőrizzük, hogy a talpbetét megfelel-e a korrekciós elveknek, illetve kedvezőbb teherelosztási viszonyokat biztosít-e.

Rendszerünk segítségével objektív és pontos, mért képet kapunk a láb statikai betegségeiről, s így az elkészített egyedi tervezésű talpbetét személyre szabottan kerül kialakításra és ellenőrzésre.

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást?

A számítógépes nyomásponti vizsgálatra a talpbetét rendelés keretén belül kínálunk lehetőséget. Amennyiben a rendszer működéséről, és a vizsgálat folyamatáról több információt szeretne megtudni, forduljon munkatársainkhoz.
Tóth Krisztina, Posta Aladár, Tamics Máté
+36 1 330 7735/119 mellék

A talpnyomás mérés ára: 2400.-Ft (talpbetétet nem tartalmaz!)
A talpnyomás mérést kizárólag a Pillangó Egészségcentrumban végezzük.

Egyedi talpbetét készítés

Megérdemli, hogy a szabadidőben, otthon vagy munka alatt egészséges környezetben, az aktivitást maximálisan támogató, egyedi méretvétel alapján, az elvárása szerint készített talpbetétet viseljen.

  • Talpbetét szalonunkban külön egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül juthat az Ön által kiválasztott, minőségi anyagokból készített talpbetéthez
  • Vállaljuk, hogy meglévő cipőjébe illesztjük az Önnek készített betétet
  • Kiváló minőségű izzadás gátló és szagelszívó betéteinket ajánljuk érzékeny lábú ügyfeleinknek
  • Cukorbetegeknek speciális diabétesz betétet ajánlunk
  • A beteg láb komoly hatással van a testén jelentkező összes fájdalomra! Vizsgáltassa meg lába egészségét!
  • Remek ajándék lehet a Talpbetét Utalvány azoknak, akik kevés időt fordítanak egészségük karbantartására
  • Lepje meg szeretteit Talpbetét Utalvánnyal, amivel VIP kiszolgálásban részesítjük! Ajándékozzon egészséget!