CORPOSANO KS-1/A1

Mennyiség: darab
A KS-1/A1 tip. CORPOSANO terápiás stimulátor 12 V-os hálózati adapterről működő négycsatornás ideg-izomstimulátor. A négycsatornás berendezés kimeneteiről speciális, kitűnő vezetőképességű áramvezető képességű gumiból
készült, a testfelületen egyszerűen - elasztikus hevederekkel - rögzíthető elektród párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni.

Felhasználási területei:

Izomfejlesztés, ill. törés miatt hosszan tartó gipszkötés következtében legyengült végtagok regenerálása. Eredményesen használható az inaktivitási atrófia megelőzésére. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít. az egészség és erőnlét fenntartásának fontos eszköze. Az impulzuscsomagok masszírozó hatása a visszérgyulladás utókezelésére is alkalmas az orvos vagy gyógytornász előírása szerint. Eredményes lehet koraszülött gyermekeknél, ill. gyermekbénulás után az izmok tornáztatására.
A többcsatornás üzem lehetővé teszi több izomcsoport egyidejű kezelését is.
Agyvérzést követő részleges bénulás kezelése szakember ellenőrzése mellett eredményes lehet.
Perifériális bénulások kezelésére, gerincsérv műtét után a végtagok utókezelésére a siker reményében használható.
Speciális külön rendelhető rektális elektróddal a széklet, ill. vizelési
inkontinencia kezelése is lehetséges. Az elektromos kezelés fájdalomcsillapító hatása /TENS/ is kimutatható. Esztétikai célra (izomfejlesztés, fogyasztás, elektrokozmetika) is jól alkalmazható. Hasfalon alkalmazva kitűnő hatással van az epe működésére. Szülés utáni hasfal regenerálására is kitűnő.

Ellenjavallatok:
A készülék használata csak igen kevés és jól meghatározható esetben ellenjavallt.

Ezek a következők:
- visszérgyulladásnál, az erek gyulladásos állapotában
- a bör gyulladásos állapotában
- epeköves megbetegedéseknél
- epilepsziában, pszicho-motoros betegségben szenvedőknél
- pace-makert viselők esetében.

A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: Végtagok pareticus, bénult izmainak rehabilitációja céljára, valamint inkontinencia esetén.

Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, reumatológia, neurológia, gyermekneurológia, sebészet, gyermeksebészet, idegsebészet, urológia, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, nefrológia.

Termék érdeklődő űrlap

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.