CORPOSANO KS-1/A2

Mennyiség: darab
A KS-1/A2 készülék a KS-1/A1-es típus továbbfejlesztett változata.
Az A2-es típusnál az impulzusok frekvenciája 05Hz-től 200Hz-ig folyamatosan változtatható az A/1-es típussal szemben ahol az impulzusok frekvenciája három állásba kapcsolható: 50,100 vagy 200 Hz.

A KS-1 / A2 típ.CORPOSANO terápiás stimulátor 220 V/12 V os hálózati adapterről működő négycsatornás ideg-izomstimulátor A készülék kimeneteiről kitűnő vezetőképességű áramvezető gumiból készült, a testfelületen egyszerűen (elasztikus hevederekkel) rögzíthető elektróda párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni.

Felhasználási területei:

Baleset, periferiális bénulás, betegség következtében legyengült végtagok regenerálása, erősítése, Eredményesen használható az inaktivitási atrófia megelőzésére. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít, Az egészség és erőnlét fenntartásának is fontos eszköze. Speciális különrendelhető rektális ill. vaginális elektróddal a széklet ill. vizelési /stresszkevert-kényszer/
inkontinencia kezelésére is alkalmas. A többcsatornás üzem lehetővé teszi max négy izomcsoport egyidejű kezelését.

Periferiális bénulások kezelésére, gerincsérv műtét után a végtagok utókezelésére a siker reményében használható.
Az elektromos kezelés fájdalomcsillapító hatása /TENS/ is
kimutatható. Esztétikai célra (izomfejlesztés, fogyasztás, elektrokozmetika) is jól alkalmazható. Ellenjavallatok: -a bőr gyulladásos állapotában, -epilepsziában,/ pszicho-motoros betegségben szenvedőknél, - pace-makert viselők esetében.

A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: Végtagok pareticus, bénult izmainak rehabilitációja céljára, valamint inkontinencia esetén.

Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, reumatológia, neurológia, gyermekneurológia, sebészet, gyermeksebészet, idegsebészet, urológia, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, nefrológia.

Termék érdeklődő űrlap

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.