K-363 myoelektromos felkarprotézis

Gyártó: GYSGY REHA KFT
Mennyiség: darab

Bebioniclogo

BEBIONIC - ÚJ GENERÁCIÓS MYOELEKTROMOS KÉZ

Az elegáns kialakítás és az egyszerű működés ötvözeteként jött létre a Bebionic Kéz, mely a tartósság, teljesítmény és egyszerűség finom összehangolása. A természetes kialakítású ujjak és hüvelykujj biztos pontot adnak a mindennapi feladatok elvégzésére, mindezt az emberi fogó-markoló mozgásnak megfelel

Beépített szenzorok érzékelik a hüvelykujj 2 féle állását (nyitott, zárt) és automatikusan beállítják az ennek megfelelő vezérlést. Zárt állapotban a markoló erőn és a "3-as fogáson" van a hangsúly, míg nyitott állapotban az ujjak finom működésén, az ujjheggyel történő munkavégzés kerül előtérbe.

4 fő és további 2 funkcionális mozgásminta közül választhat a páciens a célnak megfelelően, mint például: evés, ivás, írás, gépelés, kulcs behelyezése a zárba, kisebb tárgyak felvétele. A páciens könnyedén tudja irányítani az olyan nehéz feladatok elvégzését is, mint például egy tojás megfogása, egy teli műanyag pohár megtartása anélkül, hogy összetörné vagy egy fém italdoboz összepréselése.
A beépített mikroprocesszorok folyamatosan ellenőrzik az ujjak pozícióját, ennek megfelelően állítja be pontosan a markolás tulajdonságait minden egyes alkalommal leállás és újraindítás nélkül.
Az ujjak erős thermoplasztikus vázra épülnek, az ujjperceket, ízületeket titánium tengelyek és zárak kötik össze. A felhasznált anyagok tömege alacsony, de tartósak és ellenállók.

Letölthető anyagok:
Teljes katalógus (magyar, .pdf)
Termékismertető (magyar, .pdf)

Megnevezés K-363 myoelektromos felkarprotézis
Ismertető
A myoelektromos felkarprotézisek működtetése izomerő-árammal történik, ehhez feltétel a megfelelő izomzat megléte az amputált végtagon. A kéz, ujjak, csukló mozgatása elektromos-computeres vezérléssel történik, beépített, tölthető akkumulátorokkal. A kép illusztráció.
Kihordási idő 36-60 hónap
Térítési díj Normatív támogatás nincs, méltányossági alapon igényelhető támogatás, ezért a térítési díj változó.

Termék érdeklődő űrlap

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.