MAK 4 2 LÉGKAMRÁS ANTIDECUBITUS PÁRNA 40X42

Mennyiség: darab
Két légkamrás antidecubitus ülőpárna Méret: 42x40cm - A kamrákból álló, levegővel töltött párnában a kamrák közötti levegő áramlása biztosítja a rajta ülő személy súlyának egyenletes elosztását, és a szabad vérkeringést. A Mak 4 párnánál két szelepen keresztül állítható be a megfelelő nyomás, így kétféleképpen fordítható a párna (jobb-bal oldal, elől-hátul) aszerint, hogy hol szükséges a nagyobb védelem. A párnához tartozik egy mosható, zippzáros párnahuzat (légáteresztős) leeresztődugasz és egy speciális pumpa. A párna alsó felén alacsonyabbak, a felső felén magasabbak a légbuborékok (erre ül a beteg)
Anyaga: Párnahuzat 80% poliamid, 20% elastam, alsó borítás anyaga 60% PVC, 30% poliészter, 10% poliuretán(érdes csúszásmentes felület), légkamrák anyaga :100% PVC
Max teherbírás: 100 kg.Tisztítás: Semleges ph értékű szerrel 30 fokon.

A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: Felfekvés megelőzésére, kialakult felfekvés kezelésére érzéskieséssel rendelkező, járásképtelen, mozgássérült betegeknek, akiknek az állapota végleges.

Termék érdeklődő űrlap

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.