RELAXSAN 770 70 DEN COMBFIX

Mennyiség: darab
A Relaxsan 70 den-es kompressziós combfix fontos szerepet játszik a visszérbetegség megelőzésében az alsó végtagokon, javítja a láb vérkeringését és enyhíti a fáradt láb érzetet. A kompresszió a bokától indul és a lágyék felé fokozatosan csökken, 70% a lábikrán és 40% a combon, így biztosítva a jó vérkeringést. Kompresszió a bokánál 12-17 Hgmm.

A kompressziós combfix támogatja a mozgás hiányából, illetve sérülésből adódó gyenge vénákat és izmokat.
A Relaxsan szilikonpántos kompressziós combfixet reggel felkelés előtt ajánlott felvenni. A használat előtt vegye le a gyűrűt és egyéb tárgyakat a kezéről. Éjjel nem ajánlható harisnyát viselni, mert a test vízszintes tartása már elősegíti a vénás vér keringését.
Súlyos artériás keringési panaszok miatt, illetve nem régi és mélyvénás trombózis, avagy perifériás artéria elzáródása miatt, valamint váladékos bőrbetegségben szenvedő személyeknek a harisnya alkalmazását nem ajánljuk.
Összetétel: 83% Polyamid, 17% Elasztán.
A termék fenntarthatósági előnyei:
• Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
• Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
• Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
• Környezetkímélő: olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését, miközben kielégítik az alapvető emberi szükségleteket

Termék érdeklődő űrlap

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.